Koude Voorgerechten

Carpaccio | 10,5
op slamix met flinters oude kaas, spekjes, pijnboompitjes ,rucola en balsamico of truffelmayo

Salade “Vissershang”  | 11
gegrilde kipfilet, baconsnippers, spekjes, & pijnboompitjes, zontomaatjes, Ceasardressing op een verse slamix

Salade Geitenkaas & Rode Biet | 11,5
vegetarische salade met geitenkaas, rode biet, kikkererwten, slamix en cressjes

Carpaccio van Gerookte Botervis | 12
Gerookte botervis, olijfolie ,minivenkel, komkommerblokjes, rode peper, kroepoek
van octopus dille en “salty fingers”

Zalmtartaar &  Mulfilet | 12,5
Taartje van licht gerookte zalm, mulfilet met frisee, little gem & carpacciomayo



W
arme voorgerechten

Butterfly-garnalen | 7
Op Wakamesalade, met chilisaus geserveerd

Mosselen | 8
gebakken met knoflook, bosui en spekjes in witte wijnsaus

Gamba’s | 11,5
naar keuze bereid : chili of knoflook (5 stuks)

Croquetas Ibericas | 8,5
Selectie Mini Spaanse kroketjes (Iberico-ham, Kabeljauw, & Eekhoorntjesbrood)
geserveerd met gefermenteerde knoflookmayo

Kiphaasjes | 8,5

Krokant gefrituurd, geserveerd met crème fraiche – chilidip

Chili-ribs | 8,25
pikant gekruide ribfingers uit de hete oven

Alle voorgerechten worden geserveerd met vers brood, boter & smeersel


Soepen

Bospaddestoelensoep | 7

Royaal gevulde vissoep | 8,25

Tomatensoep | 6,25

Alle soepen worden geserveerd met vers brood, boter & smeersel


Hoofdgerechten Vlees
(incl. gegratineerde aardappelen , frites en een groentengarnituur )


T-Bone Steak  (ca. 500 gr.) | 30
van de grill, met kruidenboter (extra chimmichurri  0,75)

Tournedos | 28
malse haasbiefstuk van Iers Rund, geserveerd met gebakken uien,
champignons & kruidenboter

Entrecote “chimmichurri” | 26,5
van de grill, met een licht pittig kruidensmeersel

Kalfssucade | 26,5        
langdurig gegaard, zeer mals, geserveerd in heerlijke kalfsjus met wortel & champignon

Spare-ribs | 22,50
bekend en zeer geliefd, keuze uit chilisaus, knoflooksaus of Koreaanse bbq-saus

Saté 2 of 3 stokken, ca.100 gr. per stok | 15,5 (2) 18 (3)
met pindasaus, kroepoek en huisgemaakte atjar

Beenhammetjes | 16,25 (1) 18,75 (2)
bijzonder gekruide magere beenhammetjes (ca 150 gr.), met peper- of  champignonsaus


Hoofdgerechten vis

(incl. gegratineerde aardappelen,  frites en een groentengarnituur)


Zeetong  (400-500) gr | Dagprijs

Visstoofschotel | 25,-
Witvis, gamba & zalm in romige witte saus met wortel, venkel & prei

Sliptongetjes | 23,50
2 in boter gebakken tongetjes, voor de echte liefhebbers !

Gamba’s | 24,50
naar keuze bereid in de wok met chilisaus of knoflook (8 stuks)

Zalm & Zeebaars | 22,50
heerlijk visduo geserveerd met Hollandaise


Hoofdgerechten Vegetarisch


Bospaddestoelenpasta | 15,25
met oude kaassnippers

Vegetarische wokschotel | 15,25
wokschotel van uien, wortel, groene bonen, aardappel & groene kruiden

Veggieburger | 15,25


Kinderkaart

Ribs & frites | 7,75

Mini Hamburger & frites | 7,75

Sate & Frites ( 1 stok) | 7,75

Kipnuggets & frites | 7,75

Kinder-ijsbeker | 3,5
Beker mag je houden !


Desserts


Cheese cake | 8
met vers aardbeien,  portstroop, fruitcrumble & verse munt

Gemarineerde Ananas | 9
geserveerd met limoncello-roomijs

Crème Brulee | 5,5
roomdessert met een gebrand suikerlaagje

Tiramisu 
| 9
en een bolletje Tia Maria roomijs


Kaasplankje | 12,5
selectie van 4 kazen, notenbrood & appelstroop

Speciale Coffees | 7,5
met bv. whiskey, Amaretto, D.O.M. Benedictine Schrobbeler of Cuarente Y Tres





E-mailen
Bellen
Map
Info