de poort tot Nationaal de Park
 




 

Keuzemenu 32,50

Voorgerechten

Butterfly-garnalen
op Wakame-salade, met chilisaus geserveerd

Salade “Vissershang”
gegrilde kipfilet, baconsnippers, spekjes, pijnboompitjes, zontomaatjes en ‘n 
Caesardressing

Salade Geitenkaas & Rode Biet
Vegetarische salade met geitenkaas, rode biet, kikkererwten, slamix en ’n cress

Tomatensoep


Hoofdgerechten

Zalm & Zeebaars

heerlijk visduo geserveerd met Hollandaise-saus

Diamanthaas
malse biefstuk met saus naar keuze

Beenhammetje(s)
bijzonder gekruid mager hammetje, saus naar keuze, champignon-,
pepersaus

Spare-ribs
geserveerd met naar keuze, chilisaus, knoflooksaus of Koreaanse bbq-saus


Desserts

Irish Coffee

Crème Brulee
roomdessert met een gebrand rietsuikerlaagje

Cheese Cake
met verse aardbeien, portstroop, fruitcrumble & verse munt


 



Keuzemenu 39,50


Voorgerechten

Carpaccio
flinters oude kaas, spekjes, pijnboompitjes, rucola en Balsamico- of
truffeldressing

Salade “Vissershang”
gegrilde kipfilet, baconsnippers, spekjes, pijnboompitjes, zontomaatjes en ‘n
Caesardressing

Zalmtartaar & Rode Mulfilet
taartje van licht gerookte zalm en rode mul-filet, frisee-sla, little gem
en carpaccio-mayo

Royaal gevulde vissoep


Hoofdgerechten


Tournedos
supermalse haasbiefstuk van Ierse runderen, gebakken uien, champignons
en kruidenboter

Spare-ribs
bekend en geliefd, geserveerd met chilisaus, knoflooksaus of Koreaanse bbc-saus

Sliptongetjes
2 in boter gebakken sliptongen, voor de echte liefhebber !


Desserts
 
Cheese cake
met vers aardbeien,  portstroop, fruitcrumble & verse munt

Crème Brulee
roomdessert met een gebrand suikerlaagje

Tiramisu
met een bolletje Tia Maria roomijs

Bombe Aardbeienijs
Aardbeienroomijs “bol” geserveerd met verse aardbeien & slagroom

Speciale Coffees
met bv. whiskey, Amaretto, D.O.M. Benedictine Schrobbeler of Cuarente Y Tres