Warme voorgerechten

Butterflygarnalen 6,75
op wakame-salade (wakame & farmersalade)

Mosselen 7,75
gebakken met knoflook, bosui en spekin witte wijnsaus

Gamba’s 11,5
naar keuze bereid: chili of knoflook

Chili-ribs 8,25
met chilisaus & Tabasco
 
Krokante kiphaasjes  8,5
4 stuks geserveerd met crème fraîche-chilidip

Yakitori  10
3 Japanse kippendij-spiesjes

Groentenloempia’s*  6,75


Royaal gevulde vissoep 8,25

Tomatensoep*6,25

Koude voorgerechten


Salade brie*  10,5
vegetarische salade met walnoten, 
brie, tomaat & honing 

Salade “Vissershang”  11
gegrilde kipfilet, baconsnippers, spekjes, pijnboompitjes, zontomaatjes en een Caesardressing

Gravad Lax  12,5
met dille en zeezout gemarineerde zalm, mosterd-dille dressing en een garnalen-kroketjeop wakame -salade

Carpaccio  10,5
met flinters oude kaas, spekjes, pijnboompitten, rucola en Balsamicodressing of Truffelmayonaise

Salade van Oosterse Beefreepjes 12,5

met sesam, Teriyaki, bosui, taugé, sla, komkommer en wakame,
geserveerd in een filodeeg-cupje

Krabsalade & Noorse Garnalen 12,5
op aardappelsalade, met een romige cocktailsaus

Hoofdgerechten Vlees

Hertenoester  26,5
bospaddestoelen, groene asperges, gebonden wildsaus en een wildkroketje

Goulash van Wild Zwijn  23,75
mager zwijnenvlees, langzaam gegaard in een wildsaus met uien wortel met verschillende kruiden en specerijen, met daarbij een zuurkoolstamppotje

T-Bone steak (500 gr.)  30
fantastisch stuk kwaliteitsvlees 
van de grill, geserveerd met kruidenboter

Tournedos  28
Super malse haasbiefstuk van Argentijns  rund met gebakken ui, 
champignons en kruidenboter of saus naar keuze

Diamanthaas  23,75
uiterst malse biefstuk 

Saté  van Varkenshaas  17,75

3 spiezen (ca.300 gr.) met pindasaus, kroepoek, huisgemaakte atjar en frites

Bourgondisch Beenhammetje
bijzonder gekruide magere beenhammetjes met saus naar keuze     
keuze uit 1 of 2 stuks  (ca. 125 gr. per stuk)         16,25 (1)      18,75 (2) 


Spare-ribs | 20
al jaren onze trotse topper!
de bekende ribbetjes uit de hete oven, 
geserveerd met chili-, knoflook- of barbecuesaus

Hoofdgerechten Vis

Sliptongetjes  23,5
2 in boter gebakken mooie tongetjes, 
voor de echte liefhebber ! 

Gamba’s  22,5 
naar keuze bereid: chili of knoflook

Zeebaars & Zalm  26
met witte wijnsaus

Tong (ca.400-500 gr.) | Dagprijs 

Hoofdgerechten Vega

Bospaddestoelen pasta*  15,25
met oude kaassnippers

Vega-wokschotel*  15,25
wokschotel van uien, champignons,groenten,
kruiden en aardappeltjesen een Caesardressing

Veggie burger* 15,25 
vegetarische burger met komkommer,aïoli en sla

Desserts

Crème Brûlée  5,25
roomdessert met een gebrand rietsuikerlaagje 

Nougat Merengue-roomijs  7,75
met Nougat

Chocomousse”tuintje”  7,25
chocolade bloempotje, choco-mousse, Bastognecrumble

Chef’s Trio  8,5
selectie van drie kleine nagerechten

Speciale coffees 6,75
met bv. whiskey, Amaretto, 
D.O.M. Benedictine,
Schrobbelèr of Cuarente Y Tres


E-mailen
Bellen