Welkom
Horeca | Verhuur | Rondvaarten

Welke regels gelden er voor de horeca en dus bij ons?

In restaurants, cafés en op het terras, binnen en buiten, houden gasten altijd 1,5 meter afstand tot elkaar (tenzij ze uit 1 huishouden komen).
Alle eet- en drinkgelegenheden werken met reservering (kan ook bij de ingang), gezondheidscheck, registratie van contactgegevens en vaste zitplaats.
Dit geldt voor binnen én buiten. Voor jongeren onder de 18 jaar geldt dat zij in een groep onderling geen 1,5 meter afstand van elkaar hoeven te bewaren.
Zij moeten wel 1,5 meter afstand bewaren tot anderen van 18 jaar of ouder. 

Algemene richtlijnen voor de gasten:

1. Houd 1,5 meter afstand tot andere gasten en de medewerkers.
     (aan een tafel mogen maximaal 2 personen of een gezamenlijke huishouding die uit meer personen bestaat, binnen 1,5 meter van elkaar zitten)
2. Iedereen blijft zitten(u mag niet gaan verzitten), u mag niet staan.
3. Blijf thuis als je verkouden bent of griepklachten hebt.
4. Het horecabedrijf kan gasten weigeren bij vermoeden van verkoudheids- en/of griepklachten.
5. Reserveren kan van tevoren(voorkeur) of voor de deur
6. Aan bezoekers wordt gevraagd om hun naam en contactgegevens in te vullen bij de horecazaak die zij bezoeken.
    “Zodat we mensen snel op kunnen 
sporen als het nodig is, in verband met contactonderzoek”.

7. Volg altijd de aanwijzingen van het personeel op.
8. Desinfecteer bij binnenkomst je handen.
9. Was na het toiletbezoek grondig je handen.


We moeten er samen wat van maken !
We houden ons samen aan de regels met behoud van de gastvrijheid.
#corona #volhouden #anderhalvemeter
E-mailen
Bellen
Map
Info