Welkom
De Poort tot Nationaal Park de Biesbosch 


Vissershang Horeca & Recreatie
Al vanaf 1969 gerund door Fam. Weterings. 

Je kunt er heerlijk vertoeven, aan of op het water. Het heeft een mooi terras, een gezellig bruin café,  waar je kunt genieten van een hapje en een drankje, maar ook van een heerlijke maaltijd. Wil je meer van het prachtige natuurgebied zien, dan kun je een wandeling of een vaartocht maken. Vissershang heeft een bootverhuur, bestaande uit roei-, motorboten, kano's en motorsloepen. Wil je meevaren op een fluisterboot die geruisloos door het gebied gaat en waarop een natuurgids u vertelt over flora, fauna en geschiedenis van de Biesbosch, dan zit u goed bij Vissershang.

Café Restaurant
Café-restaurant Vissershang, een gezellig bruin café aan de rand van Nationaal Park De Biesbosch in Hank, met uitzicht op de jachthaven. Het Café-restaurant is zes dagen per week geopend, behalve op woensdag (uitgezonderd juli en augustus) en heeft ongeveer 50 zitplaatsen met een ruime gezellige bar. Op zonnige dagen is er een terras met 75 zitplaatsen en uitzicht op de haven. 
Lees meer.....

Reserveer een tafel in ons restaurant

Zaal

In onze zaal heeft u de mogelijkheid om met uw gezelschap een leuke middag en/of avond te hebben. Voor gezelschappen tussen 25 en 170 personen kunnen wij uw uitstap tot een onvergetelijke dag maken. Vanuit onze zaal heeft u uitzicht over de jachthaven en over De Aakvlaai, u zit dus midden in de natuur. De zaal leent zich uitstekend voor vergaderingen, teambuildingsdagen, bijeenkomsten, familiereünies, diners op maat, bruiloften, bedrijfsuitjes ect. Maar ook met regelmaat worden er openbare activiteiten georganiseerd.Het   hele   jaar door   is   Zaal   Vissershang   beschikbaar   voor   uw   feest   of bijeenkomst  van  maandag  t/m  zondag.  Voor  wat  u  ook  wilt organiseren. Zakelijk of privé.  Lees meer.

Rondvaarten met fluisterboot
De  fluisterboot  is  een  authentieke  rietaak,  voorzien  van  een door  zonne-energie  aangedreven  electro-motor.  Vroeger  werd de  rietaak  gebruikt  om  hout,  riet  en  landbouwproducten  uit  de Biesbosch    naar    de    vaste    wal    te    brengen.    Fluisterboot "Vissershang"  biedt  plaats  aan  zestig  personen.  Tochten  met deze   boot   leiden   u   door  kleine   kreken   en   geulen   van   het Nationaal  Park  de  Biesbosch. Lees meer...


Kano- & botenverhuur

Wilt u eens een keer lekker het water  op en genieten van dit prachtige natuurgebied, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ons bedrijf ligt  midden in de Biesbosch, 1 van de 4 mooiste natuurgebieden van Nederland.  U hoeft dus geen drukke waterwegen over om van het natuurschoon te kunnen genieten. De kreekjes van dit rustige gebied kunt u bevaren met een van onze roei- of motorboten, kano’s of sloepen

Reserveer direct....

Onze Corona-regels


Foto's van Toen
E-mailen
Bellen
Map
Info